طرز تهیه چای ماسالا هندی خوشمزه با طعم فوق العاده | OkChay
حالا که با انواع چای ماسالا، فواید و روش تهیه هر کدام آشنا شدید، کدام نوع را چای مخصوص بیشتر میپسندید؟ اگر رستوران یا کافه ای را میشناسید که چای ماسالای خوش طعمی سرو میکند، به ما معرفی کنید. تجربیات خود را در مورد درست کردن چای ماسالا و احساسات خود را در مورد طعم و عطر آن، همین جا در قسمت نظرات کاربران، با ما به اشتراک بگذارید. اگر سوالی در مورد روش تهیه چای ماسالا دارید، در قسمت نظرات کاربران، از ما بپرسید تا جوابتان را بدهیم.
- کوبیدن ادویهها باعث رها شدن رایحه و عطر مواد موجود در این چای است.
- طعم گس و دلنشین این چای ضمن نفوذ پذیری بالا دارای ماندگاری طولانی است که همین امر آن را بیش از پیش محبوب ساخته است.
- چیزی که در فرهنگ خانوادههای ایرانی نیز کاملا دیده میشود.
- همچنین دارچین موجود در چای ماسالا کلسترول بدن را کاهش میدهد.
- در کل به افراد مبتلا به دیابت توصیه میگردد از چای ماسالایی که در کافهها سرو میشود، استفاده نکنند زیرا قند و شکر فراوانی دارد.
- چای ماسالا، یک نوع دمنوش هندی است که با ترکیب چای، چند نوع ادویه و شیر یا آب درست میشود.
چای کره ای به دلیل مزه شوری که دارد از محبوبیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل، استفاده از آن در مناطق کوهستانی متداول است. چای کره ای به رفع گرسنگی و افزایش انرژی بدن کمک کرده و مانع خشکی لب ها می شود. چای معمولی هم میتونه عطر و طعم فوق العاده ای داشته باشه توصیه میکنم به مقاله نکات دم کردن چای ما سر بزنید . سپس مخلوط چای را به صورت مساوی در این لیوانها بریزید. شیر تغلیظ شده و شیر معمولی را در یک ظرف دیگر، هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مواد لازم
MC2 یه قهوه خاص برای عاشقان قهوه ست، کسانی که علاقهمند به سرو یه قهوه سنگینتر هستن و این سنگینی برگرفته از میزان بیشتر کافئین در ترکیب کلی هست. قهوه ترک استانبول از فرآوری دونههای قهوه عربیکا و ربوستا تهیه شده که برای دم کردن یه فنجون قهوه ترک به سبک ترکیهای مناسبه.طعم تلخ شکلاتی و عطر فوق العادهای ازش دریافت میکنین. چای ماسالا را میتوان با شیر یا آب یا با ترکیب هر دو دم کرد. اگر تمایل داشته باشید چای ماسالا را به صورت آماده نگهداری کنید، پیشنهاد ما این است قسمت شیر را حذف کنید و چای را در یخچال قراردهید، سپس با افزودن شیر، آن را جهت استفاده گرم کنید.
چای هندی تشریفات چیست؟
برای شروع، فلفلها، میخک، هل، دارچین و بادیان ختایی را در یک شیرجوش بریزید و آنها را برای دو دقیقه روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا تفت بخورند. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا ادویهها کاملا خنک شوند. چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.