آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس️دوره فروشگاه اینترنتی | آموزشگاه آپادانا تبریز
البته بعضی از کالاهای حساس مثل مواد غذایی و لوازم بهداشتی به مجوز سیب سلامت وزارت بهداشت نیاز دارند. یک مجوز اختیاری هم به اسم نماد اعتماد هست که دریافت آن، اعتبار سایت شما را بالاتر میبرد. علاوهبر این برای گرفتن درگاه اینترنتی از بانک هم به این مجوز نیاز هست. البته مجوزهای دیگر هم برای فروشگاه اینترنتی هست که گرفتن آنها ضروری نیست اما باعث افزایش اعتماد مشتریها به شما میشود. در مقاله «لیست مجوزهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی» این مجوزها را معرفی کردهایم.
- این مرحله به عنوان انتخاب دامنه (Domain) با استفاده از یک شرکت ثبت کننده دامنه شناخته میشه، که نام فروشگاه شما را تحت عناوین مختلف ثبت کرده و از این لحظه به بعد فروشگاه اینترنتی با این عنوان شناخته خواهد شد.
- البته نمونه غیر ایرانی این فروشگاه ساز ها به نام «Wix» وجود دارد که برای کسب و کارهای کوچک کاملاً مناسب است.
- انتخاب دامنه و استراتژیهای مربوط به کسب و کار اینترنتی مبحث بسیار پیچیدهای هست که پرداختن بهش نیازمند یک مبحث جداست که پیش از این در مقاله راهنمای انتخاب دامنه مناسب به این موضوع پرداخته شده و میتونید ازش استفاده کنید.
- تا زمانی که شما مراحل قبل رو پشت سر گذاشتین، ما هم سایت شما را آماده کردیم.
هر نوع دانش می تواند به ما کمک می کند و به طور بالقوه ما را یک قدم جلوتر از رقبا قرار دهد. همانطور که میبینید ما در این دوره فوق العاده و به صورت کاملا رایگان اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی با زبان برنامه نویسی PHP و با کمک HTML و CSS خواهیم کرد. در ابتدا باید اطلاعات اولیه درباره فروشگاه اینترنتی خودتان وارد کنید که زیاد هم مهم نیست؛ فقط کافی است کشور و شهر خودتان به همراه کشورهایی که قصد فروش محصولاتتان به آنها را دارید را انتخاب کنید. دیگر فیلدها مانند آدرس، ادامه آدرس، کد پستی و… ضروری نیستند.
مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی
نکته مهم دیگر این است که باید از ارائه دهندگان معتبر، قالب سایت خود را تهیه نمایید. توجه داشته باشید این روزها سایتهای بسیاری قالبهای فروشگاهی ارائه میدهند که ممکن است کدهای نامناسبی در قالبها و پلاگینهای وردپرس داشته باشند. این کدها باعث اختلال در عملکرد سایت شما میشوند؛ حتی راه را برای هک کردن و از بین رفتن اطلاعات سایت باز میکنند. تصمیم نهایی برعهده خود شماست که سایتتان را خودتان طراحی کنید یا اینکه ما برای شما براساس اصول حرفهای طراحی کنیم یا هم اینکه از فروشگاهسازهای آماده استفاده کنید. پیشنهاد اول خودم این است که خودتان این مهارت را یاد بگیرید که دورهی کاملی هم در قسمتهای بالا برای یادگیری این مهارت به شما معرفی شد.
نصب و راهاندازی فروشگاه اینترنتی با PHP و MySQL و HTML و CSS
سپس در این بخش تمامی تنظیمات مربوط به کشور، مکانهای فروش، مالیات و غیره را انجام دهید. نصب قالب از طریق پیشخوان و هاست امکان پذیر می باشد که شما می توانید متناسب با نوع قالبی که خریداری کرده اید آن را نصب نمائید. همچنین اگر با نحوه نصب قالب آشنایی ندارید، می توانید مطلب زیر را مشاهده نمائید. در ضمن، هرگز نگران تغییر ویترین فروشگاه خود نباشید، هر زمان که تصمیم به تغییر دکوراسیون فروشگاه خود گرفتید، به راحتی میتوانید این قالب را کاملاً رایگان، با قالب دیگری تعویض نمایید.
در قسمت دوم ما می ریم سراغ نصب قالب دانلودی که لینکش در همین قسمت موجود هست. همچنین اقدام به ساخت دیتابیس برای فروشگاه اینترنتیمون می کنیم و با استفاده از PHP به اون متصل می شیم. در این دوره ویدیویی فوق العاده شما زبان برنامه نویسی PHP را با ساختن یک فروشگاه اینترنتی کامل و آن هم رایگان یاد می گیرید.